Innovatie loont altijd

InnoTact Consulting

InnoTact Consulting (1998) ontwikkelt bedrijvigheid op het gebied van de Life Sciences. Het onderscheidt zich door de exclusieve focus op de Life Sciences, de inhoudelijke expertise, de internationale netwerken en de decennialange ervaring in deze innovatieve sector. InnoTact Consulting adviseert en werkt voor bedrijven, instellingen en overheden binnen en buiten Nederland. Het heeft ruim 200 projecten uitgevoerd in de innovatieve pharma, biopharma, food, agro en biobased business.

InnoTact beschikt over een eigen relationele database van de Nederlandse Life Sciences sector met informatie over meer dan 1100 Nederlandse Life Sciences bedrijven en instellingen.

InnoTact is onafhankelijk: het heeft geen belangen in andere bedrijven en andere bedrijven hebben geen belangen in InnoTact. Dit maakt InnoTact als professionele organisatie volledig objectief is en juist het belang van de klant voorop kan stellen.

Visie: Innovatie leidt tot meer bedrijvigheid

Innovatie in de Life Sciences leidt tot nieuwe of betere producten en processen en tot meer bedrijvigheid. Innoveren in de Life Sciences vraagt om open innovatie waarbij partners technologie, expertise, infrastructuur en geld inbrengen. InnoTact Consulting maakt open innovatie in de Life Sciences mogelijk: het biedt daarbij visie, sturing en creativiteit. Innoveren doe je samen.

Missie: Versterking strategische positie

Het versterken van de strategische positie van Life Sciences bedrijven en organisaties door het verkennen, ontwikkelen en doen realiseren van nieuwe bedrijvigheid.

Klanten

InnoTact werkt voor onder meer:

  • Kleine en middelgrote bedrijven
  • Financieringsinstellingen
  • Universiteiten en Universitaire Medische Centra
  • Ontwikkelingsmaatschappijen
  • Regionale en nationale overheden

 

Uw garanties

InnoTact is objectief en biedt jarenlange internationale ervaring en deskundigheid. We hechten aan wederzijds vertrouwen: projecten gaan vaak over de kroonjuwelen van een bedrijf. Vaak ook zijn de financiële belangen en de impact op een organisatie aanzienlijk. Ook daarom zien we toe op zorgvuldigheid bij de uitvoering van een project. Dat leidt vaak tot langdurige relaties met de klant.

Connect

Tell-a-friend

CONTACT

INNOTACT CONSULTING BV

Tel: 06 5155 8068
Tel: 033 434 0404

E vandongen@innotact.nl