Nieuw: AMR in één dag op 25 januari a.s.

'AMR in één dag' is een nieuw opgezette cursus die deelnemers gericht informeert over het actuele onderwerp antibioticumresistentie, ook wel in breder verband Antimicrobiële resistentie of AMR genoemd. De cursus is bedoeld voor bestuurders en leidinggevenden van bedrijven en instellingen die met AMR te maken hebben. Onderwerpen zijn onder meer: wat is AMR eigenlijk, de ontutsende economische en maatschappelijke impact en een strategisch antwoord op dit snelgroeiende mondiale probleem. Volgens de WHO zelfs de grootste bedreiging van Gezondheid en Voedselveiligheid. Meer informatie vind u hier of download de nieuwe flyer. Ook kunt u zich ook direct opgeven.

De nieuwe cursus ‘AMR in één dag’ is bedoeld voor bestuurders en andere leidinggevenden die in één dag op de hoogte willen worden gebracht van de betekenis en consequenties van AMR. De cursus gaat in het ochtendprogramma in op de bouwstenen van AMR: bacteriën, antibiotica en resistentie. Waar hebben we het over, wat betekenen afkortingen als ESBL, MRSA en BRMO. En wat zijn de harde getallen over resistentie binnen- en buiten Nederland. In de middag gaan we in op de impact van AMR: waarom is AMR bedreigend, wat betekent dit voor landen, regio’s, industriële ketens en uiteindelijk voor de humane en veterinaire gezondheidszorg. Maar ook: wat gebeurt er binnen- en buiten Nederland om AMR tegen te gaan. En wat betekent AMR voor uw eigen organisatie?

AMR in één dag wordt gegeven in Educatief Centrum De Twee Marken in Maarn (Gemeente Utrechtse Heuvelrug). De Twee Marken ligt op 5 minuten lopen van NS station Maarn. Tijden: 9:30 u - 17:30. 

De kosten voor deelname bedragen € 745 (ex BTW). 

Meer informatie of direct aanmelden. 
Connect

Tell-a-friend

CONTACT

INNOTACT CONSULTING BV

Tel: 06 5155 8068
Tel: 033 434 0404

E vandongen@innotact.nl