Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Maarten van Dongen
Maarten van Dongen, PhD (1958) is oprichter van InnoTact Consulting.


Maarten studeerde Moleculaire en Medische Microbiologie aan de Universiteit van Groningen en promoveerde in de Biochemie aan de Universiteit van Amsterdam / Medical Research Council in Cambridge (UK). Hij werkte eerder bij CIVI Consultancy, Solvay Pharmaceuticals en Pharming Group in Nederland, Zwitserland, Finland en België.


Maarten heeft uitgebreide internationale ervaring in de Life Sciences sector: van het initiëren, ontwikkelen en aansturen van projecten tot het opzetten van nieuwe bedrijven en het evalueren van grote overheidsprojecten. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van het Carbohydrate Competence Centre en het India-Europa Life Sciences business platform BioPortEurope. Door zijn advieswerk in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, de USA en India heeft hij een groot internationaal zakelijk netwerk. Klanten waarderen zijn persoonlijke betrokkenheid in de projecten.


Uit respect voor de rol van professioneel project management in complexe organisaties heeft Maarten de training Project management in Life Sciences ontwikkeld. Deze training heeft hij bij verschillende Life Sciences bedrijven binnen en buiten Nederland gegeven.


Maarten is auteur van een serie rapporten over de Nederlandse Life Sciences sector. Deze rapporten worden onder de naam BioSkyline reports uitgegeven.


Maarten heeft part-time gedoceerd over innovatie in de Life Sciences aan de universiteiten van Leiden, Amsterdam en Utrecht en aan de Hogeschool Utrecht.


Meer informatie over Maarten van Dongen vindt u hier.

Connect

Tell-a-friend

CONTACT

INNOTACT CONSULTING BV

Tel: 06 5155 8068
Tel: 033 434 0404

E vandongen@innotact.nl