Verbeelding brengt je overal

Over de grens

De Life Sciences sector is een internationale sector. De Verenigde Staten spelen een leidende rol en ook in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en België (Vlaanderen) is sprake van een sterke Life Sciences sector. Ook in Zuid-Amerika en in landen als India, China en Zuid-Afrika vindt steeds meer Life Sciences onderzoek plaats en ontstaat nieuwe, innovatieve Life Sciences bedrijvigheid. Kansen voor Nederlandse Life Sciences bedrijven en instellingen voor samenwerking, open innovatie en voor het betreden van nieuwe markten. InnoTact maakt zich hiervoor sterk. Het was eerder actief in België, Frankrijk, Duitsland, India en de Verenigde Staten.

Kansen voor u binnen Europa

Nederlandse bedrijven en instellingen die samenwerken met Europese partners en hun producten op internationaal afzetten verhogen hun commerciële kansen. InnoTact adviseert daarbij. Omgekeerd adviseren we ook Europese bedrijven om in Nederland samen te werken en succesvol te worden. InnoTact adviseerde zo eerder Belgische, Duitse en Franse bedrijven en instellingen.

Kansen voor u buiten Europa

Bedrijven en instellingen die in de Verenigde Staten actief worden begeven zich in het Mekka van de Life Sciences. Nergens ter wereld zijn zoveel Life Sciences bedrijvigheid, hoogwaardig onderzoek en (durf)kapitaal beschikbaar als in de Verenigde Staten. InnoTact ondersteunt ambitieuze bedrijven die in de Verenigde Staten actief willen worden. Ook een land als India biedt veel kansen. InnoTact adviseerde eerder Amerikaanse en Indiase Life Sciences instellingen en bedrijven. Voor Indiase Life Sciences bedrijven ontwikkelden we het Life Sciences businessplatform BioPortEurope.


Connect

Tell-a-friend

CONTACT

INNOTACT CONSULTING BV

Tel: 06 5155 8068
Tel: 033 434 0404

E vandongen@innotact.nl